vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos
vivienda-bioclimatica-denia-alaunarquitectos

Private bioclimatic house in Costa Blanca

The Bioclimatic House in the Marina Alta is a family home set between the coastal towns of Denia and Montgó.
In tandem with the alternating needs between winter and summer, this house can be considered as a living space where you can take advantage of the exterior surroundings and its spectacular views every day of the year.
The steep natural slope has set us the challenge to think about and to study the exterior environment so that the setting of the Bioclimatic House in the Marina Alta can be enhanced. In this way the house is divided between night and day areas , privatising the former, so that it is removed from daytime activity.
It is endowed with luminosity and the exterior garden is linked to the lower floor. This floor in turn opens up to the two upper floor entrances, the floor which is the main hub of the house, a design which always is in keeping with the environment and with the premise of connecting the interior to the exterior at all times.